Top News-SHBA, 50 persona 'non grata' në Ballkan/I dërguari amerikan nis turin nga Maqedonia  Veriut

Top News-SHBA, 50 persona 'non grata' në Ballkan/I dërguari amerikan nis turin nga Maqedonia Veriut

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Register for “Top Channel” on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#TopNews #TopChannel.
source.

Top News është televizion informativ, i hapur në shkurt të vitit 2007. I konceptuar si format news, prioritet i saj është informimi i publikut përmes lajmit të fundit. Lidhje live për politikën, aktualitetin, kronikën, ekonominë, rajonin, botën, sportin, teknologjinë dhe show biz-in.” Informohu i pari”, slogani për 24 orë lajme. Sjellim ndryshe realitetin mediatik në Shqipëri, ofrojmë një burim informacioni të saktë, të shpejtë, të besueshëm dhe të thelluar.

You may also like

3 thoughts on “Top News-SHBA, 50 persona 'non grata' në Ballkan/I dërguari amerikan nis turin nga Maqedonia Veriut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular News

Popular Posts
Featured Posts
Recent Posts
Popular in Bitcoin
Trending Posts