Nazarko: Rusia kerkon destabilitet, kjo arrihet kur shqiptaret jane te percare | ABC News Albania

Nazarko: Rusia kerkon destabilitet, kjo arrihet kur shqiptaret jane te percare | ABC News Albania

Me intervista të thelluara apo panele debati, emisioni LOG. Transmetohet live çdo të hënë, të martë dhe të enjte në orë 21.00 në ABC. Per informacionet me te …
source

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Popular News

Popular Posts
Featured Posts
Recent Posts
Popular in Bitcoin
Trending Posts